Tırnak Sedef Hastalığı Hakkında Herkesin Söyledikleri Yanlıştır ve Neden

Tırnaklarınızı pürüzsüzleştirmek, parlatmak ve şekillendirmek için bir dizi değiştirilebilir, dönen matkap ucu kullanır. Tırnak matkapları piyasadaki en ucuz güzellik aksesuarları değildir, ancak çoğu model iki veya üç kullanımdan sonra masrafını çıkarır. Bonus olarak, yedek parça ve birkaç aksesuarla birlikte gelir. Birden Fazla Renk Seçeneği Bu tırnak matkabının siyah, beyaz veya pembe renkte olduğunu göreceksiniz. Sevdiklerimiz: İster bir profesyonel olun, ister sadece arkadaşınızın tüm manikürlerini yapmaktan hoşlanıyor olun, bu tırnak matkabı mükemmel bir seçenektir. Sevdiklerimiz: Bu sevimli küçük çivi matkabı, 20.000 RPM motoru sayesinde hala güçlü. MelodySusie elektrikli çivi matkabı, sağ veya sol elle kullanım için tasarlanmıştır, bu da onu güney pençeleri için uygun hale getirir. PsA, tırnak sedef hastalığının yaygın bir komorbiditesidir ve araştırmacılar yaklaşık %20 prevalans bildirmektedir. Tırnak sedef hastalığı olan hastalarda, hastalığın yalnızca kutanöz formuna sahip olan hastalara kıyasla PsA yaşama olasılığı daha yüksektir. Sedef hastalığı olan hastalarda dermatofit olmayan onikomikoz prevalansı en yüksekti. Çocuklarda guttat sedef hastalığının akut epizodu genellikle kendi kendini sınırlar; yetişkinlerde guttat alevlenmeler, kronik plak hastalığını komplike hale getirebilir.

Bu atamalar vücuttaki toplam plak alanı miktarına, semptomların şiddetine ve günlük yaşam aktiviteleri üzerindeki etkilerine bağlıdır. Tedavi seçenekleri esas olarak hastalığın ciddiyetine ve yaygınlığına bağlıdır. Tırnak sedef hastalığı tedavisi için Cal/BD aerosol köpüğün etkinliği ve güvenliği konusunda daha fazla araştırmaya ihtiyaç duyulurken, bu rapor, bir köpük araçta topikal D vitamini analoğu ve yüksek potensli steroid kombinasyonu potansiyelini öne sürüyor. " Seçim, hastanın bildirdiği yaşam kalitesine ve sedef hastalığının derecesine bağlıdır: Etki yüksekse ve cilt çok etkilenmişse sistemik tedavi uygun olabilir, hastalar artık krem ​​ve losyonların yayılmasına katlanamasa bile faydalı olabilir. Daha düşük hızlar, daha ince veya daha küçük tırnaklar için en iyisidir, orta hızlar daha büyük tırnakları şekillendirmenize yardımcı olur ve yüksek hızlar, geniş ölü deri alanlarında iyi çalışır. Bir törpü tahtası gibi tırnaklarınızın uçlarında kullanabilir, pürüzsüz bir yüzey oluşturmak için tırnağınızdaki çıkıntıların üzerinden geçirebilir veya tırnak etlerinizi kesmek veya çıkarmak için kullanabilirsiniz. Dalgalı veya çukurlu bir yüzeye sahip tırnaklar, bağışıklık sisteminizdeki sorunlardan kaynaklanan bir cilt hastalığı olan sedef hastalığının erken belirtileri olabilir.

3: 5 ila 10 tırnakta orta veya daha fazla ağrı var ve vücut derisinin en az %8'i sedef hastalığından etkileniyor. En iyi 15 Çivi Matkaplarına baktık ve en popüler inceleme sitelerinden 76'sının ve daha fazlasının incelemelerini inceledik. Uzmanlarımız en iyi 15 Çivi Matkapını inceledi ve ayrıca en popüler inceleme sitelerinden 76'sının ve daha fazlasının incelemelerini inceledi. DWYM, güvenilir ürün inceleme kaynağınızdır. DWYM Puanına Neden Güvenmelisiniz? DWYM, en iyi satın alma kararını vermenize yardımcı olmaya odaklanmıştır. Bunlar iyi huyludur (kanserli değildir) ve en iyi şekilde bir el cerrahı tarafından ele alınır. Hatta yükselmenize yardımcı olacak 10 aşamalı hız ayarına sahip tırnak kurutucular bile var. Bununla birlikte, tedaviden sonra tırnak matris skorunda istatistiksel olarak anlamlı bir iyileşme oldu. Batık tırnakların çıkarılmasına yardımcı olabilecek sivri safir taşlayıcı dahil 10 ataşmanlı ve zımpara bantlı modeller vardır. Tüm hastalarda altı ayda bir iki kez çivi ve distal interfalangeal eklem ekstansör tendonlarının US muayenesi yapıldı. Sevdiklerimiz: Isı dağılımı ve hız kontrolü, bu çivi matkabı ile gitmek isteyeceğiniz nedenlerden sadece ikisi.

Sevdiklerimiz: İster çivi yapmak için bir arkadaşınızın evine gitmekten hoşlanıyor olun, ister bölge dışından birkaç müşteriniz olsun, bu portatif çivi matkabı kullanışlı oluyor. Sevdiklerimiz: Bu çivi matkabı alüminyumdan yapıldığından hem dayanıklıdır hem de temizlemesi kolaydır. Daha fazla ataşman ve ayar, tırnak matkabınızla daha fazlasını yapabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca, daha fazla hız ayarı, daha çeşitli alanlarda çalışmanıza yardımcı olur. Bu matkaplar daha çok yönlü ve değerli bir güzellik aksesuarıdır. Spa manikürleri kendinizi şımartmanın eğlenceli bir yoludur ve muhteşem sonuçlar verir. Kafa derisi sedef hastalığı için bitkisel ilaçları evde bu şekilde görüyorum. Düzenli manikür için paranız varsa, arkanıza yaslanıp rahatlamanın güzel bir yolu. Bir tırnak matkabı, mükemmel manikürler oluşturan profesyonel düzeyde bir el aletidir. Matkabınızı iyi kavrayamıyorsanız veya minenizi parlatırken ayarlar arasında geçiş yapmakta zorlanıyorsanız, manikürünüz felaketle sonuçlanabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tırnak Sedefi - Hikaye

Tırnak Sedefi - Hikaye

Tırnak Sedefini Düzeltmek Altı Adım Atmalı mı?